Eмисия новини
от 01.00 часа
Sijka Mileva

Prokuroria hodhi poshtë akuzat e fondacionit “Trakia”

Prokuroria e di se lufton kundër një organizate që disponon milionë, të cilat do t'i përdorë që të mbrohet në media, tha zëdhënësja e Kryeprokurorit Sijka Mileva me rastin e hetimit kundër Vasill Bozhkovit dhe Komisionit për Lojërat e Fatit. Ajo hodhi..

31.01.20 18:22 |
Всички новини: днес | вчера