Eмисия новини
от 19.00 часа

Fshati Brëshljan – ëndërr, realitet apo diçka tjetër

Të humbësh midis historisë dhe jetës së sotme, të rikthesh kohën mbrapa... Ndoshta secili dëshiron të takohet me të kaluarën pa lënë të tanishmen. Akoma ka kënde të tilla në Bullgari. Ndër ta është fshati Brëshljan i strukur në gjinjtë e malit..

19.07.20 04:20 |
Всички новини: днес | вчера