Eмисия новини
от 06.00 часа

Njerëzit kufizojnë udhëtimet për pushim dhe ekskursion

Në qershor 2020 megjithë gjendjen epidemike në vazhdim në Bullgari bullgarët realizuan 286 100 udhëtime jashtë shtetit, gjë që është me 60.1 për qind më pak se sa në qershor 2019. Vizitat e të huajve në Bullgari në qershor 2020 ishin me 75.2 për qind më..

28.07.20 13:36 |

Gjendja epidemike në Bullgari është nën kontroll

Situata ndiqet shumë strikt, por nuk përjashtohet kthimi i kufizimeve , që të mos ngarkohet sistemi shëndetësor. Me rastin e rritjes së numrit të të infektuarve prof. Iva Hristova, zëvendësdrejtoreshë e Qendrës Kombëtare të Sëmundjeve..

05.07.20 11:46 |
Doc. Atanas Mangërov

Madje të ketë një valë të dytë të koronavirusit ajo nuk do të jetë e njëjtë

Epidemia po merr fund dhe së shpejti do të kthehemi tek ritmi normal i jetës, tha para BNR-së doc. Atanas Mangërov, shefi i Repartit të Fëmijëve të Spitalit për Sëmundjet Ngjitëse në Sofje. Mendoj se nuk do të ketë valë të dytë, ose po të ketë, ajo..

26.05.20 14:34 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР