Eмисия новини
от 22.00 часа

Ukraina ka ripohuar se do të respektojë interesat e popullsisë vendase bullgare

Zëvendëskryeministrja për politikën ekonomike dhe demografike Marijana Nikollova bëri të ditur se shteti ukrainas ka ripohuar se do të respektojë interesat e bashkësisë bullgare. Nikollova, e cila ishte e pranishme në ceremoninë e hyrjes në detyrë të..

22.05.19 11:19 |

Filluan transmetimet në bullgarisht në eterin e televizionit shqiptar

Më 28 janar për herë të parë në eterin e televizionit shqiptar u transmetuan lajme në gjuhën bullgare. Kështu u vu zyrtarisht fillimi i programit prej gjysmë ore për minoritetin bullgar në Shqipëri. Programi në gjuhën bullgare do të transmetohet çdo ditë..

30.01.19 12:43 |
Всички новини: днес | вчера