Eмисия новини
от 12.00 часа

Protesta kundër dhunës ndaj grave në Sofje

Ditën Ndërkombëtare të OKB-së për luftimin e dhunës së grave dhe vajzave, në Sofje organizohet një parakalim kundër dhunës ndaj grave me moton “Përderisa ka dhunë, lufta vazhdon!”. Nismëtare janë 14 organizata sipas të cilave shteti nuk ndërmerr masa për..

25.11.19 13:07 |

Gratë në jetën dhe zemrën e Hristo Botevit

I përshkruajnë gratë në jetën e poetit gjenial Hristo Botev si të jashtëzakonshme dhe magjepsëse. Ato nuk janë vetëm të bukura dhe të mençura, por edhe të përkushtuara idealeve të larta. Cilat janë ato dhe pse kanë mbetur në hijen e poetit? Nga të..

14.02.19 14:58 |
Всички новини: днес | вчера