Eмисия новини
от 05.00 часа

Na pret një sezon i vështirë turistik

Midis 60 dhe 70 për qind të hoteleve të mëdhenj në det nuk do të hapen gjatë sezonit turistik veror, mendon Georgi Nikollçev, kryetar i Asociacionit të Pronarëve në Turizëm. Arsyeja është “pasiguria absolute për mysafirët që do të vijnë nga..

03.05.21 12:59 |

Pothuajse 70 për qind nga hotelierët presin “një valë falimentimesh” deri në fund të vitit

Asociacioni Bullgari i Profesionistëve në Menaxhimin e Hoteleve ( Bulgarian Association of Hotel Executives BAHE) organizoi një sondash përfaqësues kombëtar në prag të zgjedhjeve parlamentare dhe në kushtet e mbylljes së pjesshme. Qëllimi..

06.04.21 06:55 |

Hotelierët në Bullgari shpresojnë që shtatori do të jetë i suksesshëm

Sivjet fitimet gjatë sezonit aktiv në bregdet u ulën me afro 40 – 50 për qind . Për këtë arsye hotelierët shpresojnë që një pjesë prej humbjeve të kompensohen gjatë shtatorit , sepse gjithnjë e më shumë turistë preferojnë këtë muaj për pushim...

30.08.20 11:44 |
Всички новини: днес | вчера