Eмисия новини
от 19.00 часа

Po vazhdon të kërkohet zgjidhje e kundërshtimeve historike mes Shkupit dhe Sofjes

Bullgaria do ta njohë gjuhën dhe identitetin maqedonas, në qoftë se Maqedonia e Veriut njeh se historikisht ato kanë rrënja bullgare. Këtë kompromis e propozoi ambasadori bullgar në BE në mbledhjen e këshillit të ambasadorëve në Bruksel , njoftoi..

29.10.20 14:15 |
Всички новини: днес | вчера