Eмисия новини
от часа

Orkestra Simfonike e BNR-së hap sezonin e saj të ri të koncerteve

Më 1 tetor Orkestra Simfonike e Radios Kombëtare Bullgare /BNR/ hap sezonin e saj të ri. Koncerti është në Sallën “Bullgaria”, dhe simfonistët e radios ia kushtojnë festës së tyre profesionale Ditës Ndërkombëtare të Muzikës, si dhe Festës së..

01.10.21 07:15 |
Hristo Ivanov

Apelojnë një hetim të ndaluar kundër Kryeministrit

Prokuroria e specializuar të publikojë të gjitha materialet e lidhura me kontrollin e incizimeve të Kryeministrit Bojko Borisov, këtë e kërkoi kryetari i “Bullgarisë Demokratike” Hristo Ivanov. Ai bëri të ditur se do të apelojë refuzimin e..

21.12.20 13:17 |

Prokuroria heton incizimet me kryeministrin

Për shkak të pyetjeve të shumta nga mediat dhe për arsye të interesit të lartë shoqëror Prokuroria e Qytetit të Sofjes njoftoi se heton incizimet audio dhe video të botuara në sajte të ndryshme me zërat për të cilat thuhet se janë të kryeministrit..

03.08.20 13:22 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера