Eмисия новини
от 21.00 часа

Varna tërheq entuziastët e biçikletave malore me 14 itinerare

Tifozët e biçikletave malore tani mund të shtojnë ndaj itinerareve të tyre të dashura akoma14 rrugë të reja, të cilat gjenden në faqen turistike të Bashkisë së qytetit Varn a . Ato janë me gjatësi të ndryshme dhe nivel të ndryshëm të..

23.10.21 07:15 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР