Eмисия новини
от 17.00 часа
Ekaterina Zaharieva

Pozita e Bullgarisë ndaj konfliktit izraelito-palestinez mbetet e pandryshuar

Pozita parimore e Bullgarisë për zgjidhjen e konfliktit izraelito-palestinez mbetet e pandryshuar, tha ministrja e jashtme Ekaterina Zaharieva gjatë kontrollit parlamentar. Rruga e vetme për zgjidhjen e drejtë dhe të qëndrueshme të konfliktit është..

25.09.20 14:56 |
Всички новини: днес | вчера