Eмисия новини
от 19.00 часа

“Xhaxhai i Krishtlindjeve” – një histori qesharake pak e trishtuar për ëndrrat e vërteta njerëzore

Çdo premierë e një filmi të ri artistik bullgar është shkak për gëzim. Dhe kur vetëm ditë të numëruara para Krishtlindjeve kemi mundësinë të zhytemi në emocionin e festës dhe të ndjejmë, përmes ekranit të madh, ngrohtësinë e ëndrrave dhe dëshirave..

09.12.21 07:25 |

Fëmijët pa prindër kanë nevojë dikush të besojë në ta dhe t’u jap një shans të dytë

Gjëja më e rëndësishme për një fëmijë është të rritet i shëndetshëm, i lumtur, i dashur dhe i sigurt. Këto nevoja fare të zakonshme janë ëndërr e atyre fati i të cilëve u ka caktuar të rriten të privuar nga kujdesi prindëror. Gjatë gjithë jetës ata..

15.02.17 11:55 |

Kujdestaria – të duash pa zotëruar

Çfarë do të thotë kujdestaria – a është kjo profesion ose mision? A jemi gati t’u japim siguri, ngrohtësi dhe një shembull prindëror fëmijës, e cila vetëm për një periudhë të caktuar kohe ka nevojë prej një ngrohtësie familjare? A është i domosdoshëm..

01.02.17 11:26 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера