Eмисия новини
от 15.00 часа

Një kopje e kafenesë nga filmi me seri “Miqtë” është një hit mes turistëve në Plovdiv

Në qytetin Plovdiv është kafeneja e vetme në Evropën Lindore e cila është kopje perfekte e kafenesë së filmit me seri “Miqtë” /“Friends“/. Pronari i saj Elin Nikollov është një adhurues i madh i këtij filmi me seri, kështu që ai vendosi të..

19.06.21 08:25 |

Kafenetë e bohemës nga koha e socializmit

Si në shumë qytete të respektuara, si Parisi, Vjena, Madridi, Nju Jorku, Praga, edhe në Sofje në vitet e kaluara ka pasur kafene të njohura, në të cilat janë takuar intelektualë dhe njerëz të bohemës artistike. Cilat janë këto vende dhe çfarë njerëzish..

14.05.17 11:35 |
Всички новини: днес | вчера