Eмисия новини
от 05.00 часа

Kampingjet – gjithnjë e më tërheqëse në kohën e pandemisë

Gjatë vitit të fundit të kufizimeve për shkak të epidemisë së Covid-19 më shumë se 80 kampingje në det, male dhe liqene, afër fshatrave dhe qyteteve historike, po gëzojnë një interes gjithnjë e më të madh të turistëve, konstatojnë punonjësit në..

14.05.21 12:42 |

Kampingu detar “Gradina” hap stinën

Kampingu “Gradina” /”Kopshti”/ është i pari në bregdetin tonë pranë Detit të Zi, i cili do të hapë sot, më 1 maj, stinën turistike. Këtë e bëri të ditur për BNR menaxherja e kampingut, e cila vuri në dukje se tashmë janë bërë rezervimet e para për..

01.05.21 08:15 |
Kampingu termal - Velingrad

Velingrad dhe Silistar janë fitimtarë në klasifikimin #BestBGcamp2020

Për vit të gjashtë të radhës u zhvillua Klasifikimi Vjetor i Kampingjeve në Bullgari #BestBGcamp2020, organizuar nga Camping.bg. Çmimin   “Kamping i dashur në brendësinë e vendit” e morri kampingu i ri termal në qytetin Velingrad , kurse për një..

06.10.20 13:19 |

Ndalohet kampingu në natyrën e egër, gjobat hyjnë në fuqi pas një viti

Gjykata Kushtetuese ripohoi amendamentet në Ligjin për administrimin e bregdetit bullgar pranë Detit të Zi, të cilat parashikojnë kufizime për kampingun ndër natyrën e egër. Në lidhje me këtë pritet miratimi i një urdhërese gjatë muajit gusht...

17.06.20 10:36 |
Всички новини: днес | вчера