Eмисия новини
от 16.00 часа

Denitsa Laffchieva – një nënë moderne, pedagoge dhe muzikante profesionale

Karriera e suksesshme dhe amësia e lumtur - për shumë njerëz ky kombinim duket i pamundur, por gjithsesi shumë gra ia dalin, pavarësisht sakrificave të vazhdueshme dhe luftës së pabarabartë me kohën dhe ndërgjegjen e tyre. E përmbushur me dashurinë më të..

01.04.21 06:15 |
Всички новини: днес | вчера