Rumen Radev

Rumen Radev: Do të punoj kundër tërheqjes së Bullgarisë në luftë

“Tavani i çmimit të gazit është një temë që vetëm po diskutohet për momentin. Liderët i rekomanduan KE-së që në këshillin e ardhshëm më 20 tetor të propozojë hapa që çmimet të kontrollohen, të ketë një reformë në tregun evropian të gazit”,  tha para..

07.10.22 19:45 |

Helikopterë dhe avionë të Forcave Ushtarako Ajrore trajnojnë në qiellin mbi Sofje për 6 majin

Në qiellin mbi Sofjen sot helikopterë dhe avionë të Forcave Ushtarako Ajrore Bullgare do të bëjnë provë. Rasti është kremtimi solemn i 6 majit - Dita e Trimërisë dhe festë e Ushtrisë Bullgare. Makineritë do të kryejnë fluturime të përbashkëta në..

05.05.21 07:20 |

Bullgaria përshëndeti komandantin e ri të Forcave Shumëkombëshe Paqeruajtëse në Evropën Juglindore

Në një ceremoni në Kumanovë zëvendës shefi i mbrojtjes gjeneraltoger Dimitër Iliev përshëndeti komandantin e ri të Forcave Shumëkombëshe Paqeruajtëse në Evropën Juglindore gjeneralin e brigadës Aristeidis Iliopullos nga Greqia. Ai i dorëzoi një adresë..

27.08.20 14:31 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна