Eмисия новини
от 09.00 часа
Radosllav Ribarski

“Po e vazhdojmë ndryshimin” mbështet kandidaturën e Asen Vasilev për kryeministër

“Po e vazhdojmë ndryshimin”po e mban nominimin e Ministrit të dorëhequr të Financave Asen Vasilev për kryeministër të ri, tha deputeti Radosllav Ribarski, duke kujtuar qëndrimin e mandatarit BSP se është e drejtë që grupi më i madh parlamentar të..

20.07.22 14:37 |
Hristo Ivanov

“Bullgaria Demokratike” pret emrin e kandidat kryeministrit për të vendosur nëse do të mbështesë kabinetin e ri

“Bullgaria Demokratike” (DB) do të vendos nëse do ta mbështesë projekt-kabinetin e BSP-së pasi të mësohet se kush është kandidati për kryeministër, njoftoi bashkëkryetari i koalicionit Hristo Ivanov. Ai shtoi se pritshmëria është që mandati i tretë..

20.07.22 12:29 |
Ivet Llallova

Ivet Llallova merr pjesë në zgjedhjet për Komisionin pranë Atletikës Botërore

Vrapuesja më e mirë bullgare Ivet Llallova-Kolio është në mesin e 12 atleteve të atletikës që do të rivalizojnë për gjashtë vende në Komisionin e Sportistëve pranë Atletikës Botërore. Të gjithë atletët e akredituar për Kampionatin Botëror të..

12.07.22 18:51 |
Hristo Ivanov

Komisioni i jashtëm shtyu takimin për Maqedoninë e Veriut

Komisioni Parlamentar për Punët е Jashtme e shtyu mbledhjen për Maqedoninë e Veriut deri në nxjerrjen e vendimit nga Këshilli i Ministrave. Deputetët duhej të diskutonin për të ashtuquajturën propozim francez për të zgjidhur mosmarrëveshjen midis..

22.06.22 17:22 |
Asen Vasilev

Parlamenti po diskuton përditësimin e buxhetit

Kuvendi Popullor po diskuton në lexim të parë përditësimin e buxheteve të Fondit Kombëtar të Sigurimeve Shëndetësore dhe të sigurimeve shoqërore të shtetit dhe buxhetit të shtetit. Përditësimi u hoq nga komisioni përkatës parlamentar - për buxhetin..

15.06.22 17:29 |

Qeveria po kërkon një shumicë parlamentare për të shmangur zgjedhjet

Nëse hyjmë në një seri zgjedhjesh, do të jenë katastrofale dhe humbje kohe historike, tha Kryeministri Kirill Petkov. Gjatë një vizite në qytetin Veliko Tërnovo ai shprehu shpresën se pesë deputetët e “Ka një popull të tillë” dhe Ministri i sportit..

14.06.22 12:08 |

“Bullgaria Demokratike” propozon të kontrollohet aktiviteti i “Llukoill”

“Bullgaria Demokratike” - një nga katër formacionet në koalicionin qeveri