Eмисия новини
от часа

Të ardhurat mesatare të bullgarëve u rritën deri në 2006 leva (1025 euro)

Të ardhurat mesatare për anëtar të familjes në tremujorin e parë të vitit 2022 ishin 2006 leva (1025 euro)dhe u rritën me 9.6 për qind krahasuar me të njëjtin tremujor të vitit 2021, sipas të dhënave të Institutit Kombëtar të Statistikave...

16.05.22 16:08 |

NATO implementoi në Bullgari sistem të ri për komunikim

Agjencia e informacionit dhe komunikacioneve e NATO-së u dorëzoi Forcave Ajrore Bullgare sistem të ri për komunikim gjatë menaxhimit të operacioneve ajrore. Pajisja e teknologjisë së lartë vjen në Bullgari në kuadrin e programit të NATO-së për..

27.11.19 19:04 |

Në Bullgari ishte bërë kontrolli i parë mjekësor me 5G

Teknologjia 5G është revolucionare për ekonominë, industrinë, shoqërinë dhe njerëzit. Këtë e tha ministri i transoportit, teknologjive informative dhe komunikimeve Rosen Zheljazkov gjatë bisedës së parë përmes rrjetit mobil 5G në Bullgari. Në..

22.07.19 17:27 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера