Eмисия новини
от 15.00 часа

“Kafeja e tolerances” mblodhi në Plovdiv përfaqësues të komuniteteve dhe feve të ndryshme

Për vitin e gjashtë me radhë përfaqësues të të gjitha pakicave kombëtare dhe feve në qytetin e Plovdivit (Bullgari Jugore) u mblodhën për “Kafenë e tolerancës” në Xhumaja Xhamija në qendrën e qytetit. Ngjarja kujton dhe nënvizon traditën..

14.02.20 16:45 |
Всички новини: днес | вчера