Eмисия новини
от 01.00 часа
Bojko Borisov

Bojko Borisov nuk do të jetë deputet

“Sot paraqita një kërkesë në Komisionin Qendror Zgjedor dhe dhashë dorëheqjen nga vendi im si deputet në të dy rajonet me shumë mandate nga të cilat u zgjodha”, njoftoi Kryeministri dhe udhëheqësi i GERB Bojko Borisov në faqen e tij në Facebook...

08.04.21 12:04 |

Rimëkëmbje e pjesshme e ekonomisë nga ky vit është e mundshme në kushte të caktuara

Pas vitit në të cilin fjala më shpesh e përdorur ishte Covid-19, ndërsa ministritë përkatëse në të gjitha sektorët ndanin mjete të konsiderueshme në mbështetjen e tyre, është koha të përpiqemi të bëjmë një vlerësim të periudhës së kaluar. Përkundër..

22.03.21 07:15 |

Pritet që “Rryma Ballkanike” të shlyhet për 10 vjet

Bullgaria ka një nga çmimet më konkurruese të gazit natyror në Evropë. Ata janë më të ulët sesa ata në tregun e aksioneve dhe kjo ndodhi falë kushteve të rinegociuara me “Gazprom” dhe kontratës me Azerbajxhanin, tha Ministrja e Energjetikës..

05.02.21 16:13 |

Rritja bullgare formohet nga prodhimtaria më e madhe e punës

90 për qind nga rritja reale ekonomike e Bullgarisë brenda 18 viteve të fundit i detyrohet rritjes së prodhimtarisë, komentoi Lëçezar Bogdanov, krye ekonomist në Institutin e Ekonomisë së Tregut. Në Bullgari krahu i punës soset, konkurrohemi me vendet e..

18.11.19 15:03 |
Rumen Radev

Presidenti ktheu kandidaturën e kryeprokurorit të porsazgjedhur

Presidenti Rumen Radev ktheu në Këshillin e Lartë Gjyqësor propozimin për emërimin e Ivan Geshevit kryeprokuror. Motivi i kreut të shtetit është, se ngritja e një kandidati për këtë post e privon procedurën nga konkurrimi. Shenja e shtetit demokratik është..

07.11.19 17:46 |
Всички новини: днес | вчера