Eмисия новини
от 08.00 часа

Udhëtimi deri në Britaninë e Madhe tashmë do të jetë me pasaportë

Që nga 1 tetori që të hyni në Britaninë e Madhe duhet të dispononi pasaportë. Vendi nuk do të njohë më kartat bullgare të identitetit. Ndryshimi është pjesë e rregullave të reja të imigracionit të vendosura pas Brexit. Një përjashtim deri në vitin..

28.09.21 12:14 |
Petër Todorov

Zjarret dhe emigrantët janë ndër prioritetet e sekretarit të ri të Ministrisë së Brendshme

Luftimi i zjarreve në pyje dhe menaxhimi i presionit të emigrantëve janë ndër prioritetet e Sekretarit të ri të Përgjithshëm të Ministrisë së Brendshme, Petër Todorov. Kjo u bë e qartë gjatë prezantimit të tij sot nga Ministri i Brendshëm Bojko..

09.08.21 16:43 |
PKK

Serbia rivendosi kontrollet kufitare në kufirin me Bullgarinë

Që nga 23 maji Serbia rivendos konntrollet në pikat e kalimit kufitar mes Bullgarisë dhe Serbisë “Strezimirovci” dhe “Otlomanci”. Të premten ishin hequr të gjitha kufizimet për ata që dëshirojnë të hyjnë në territorin e Serbisë perms PKK-ve..

23.05.20 09:52 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР