Eмисия новини
от 17.00 часа

Që nga 30 nëntori deri më 21 dhjetor pa orë mësimore në shkollat dhe universitetet

Që nga 30 nëntor deri më 21 dhjetor nxënësit dhe studentët mësojnë nga distanca. Kjo është pjesë e politikes për kufizimin e përhapjes së koronavirusit. Deri më 21 dhjetor mbeten të mbyllur edhe çerdhet dhe kopshtet për fëmijë. 22 dhe 23 dhjetor do..

30.11.20 12:45 |
Angell Kunçev

Kopshtet e fëmijëve dhe qendrat e mëdha tregtare mund të hapen në respektim të rreptë të kërkesave sanitare

Ka mundësi që pas datës 24 maj të hapen sallat sportive dhe kopshtet e fëmijëve, tha kryeinspektori shtetëror shëndetësor docent Angell Kunçev. Tashmë nja 55 – 60 për qind nga prindërit janë të prirë që fëmijët e tyre të frekuentojnë kopshtet. Në se..

15.05.20 18:29 |
Всички новини: днес | вчера