Eмисия новини
от 05.00 часа

Tregu i punës në vendin tonë është gati të marrë përsipër një valë të madhe bashkatdhetarësh që po kthehen nga jashtë

Një sondazh ndër bullgarët jashtë vendit për platformën multimediale BulgariaWantsYou / "Bullgaria të dëshiron"/ bërë kohët e fundit tregon se, rreth 35 për qind e bashkatdhetarëve të anketuar në Evropë janë më se të vendosur të kthehen dhe..

15.06.22 07:15 |

Mungesa e mjekëve dhe infermiereve - një problem kronik në kujdesin shëndetësor

Mbi 500 mjekë largohen nga Bullgaria për vit. Rreth Covid krizës dhe presionit mbi sistemin shëndetësor mungesa e punonjësve shëndetësorë arriti pikën e vet kritike. Statistika është më shumë se tronditëse - nëpër spitale mungojnë 470 mjekë dhe 26..

28.07.21 09:57 |

Më se gjysma e bullgarëve mendojnë se sistemi shëndetësor funksionon mirë në kushtet e krizës me koronavirusin

Aktualisht 63 për qind nga bullgarët mendojnë se sistemi shëndetësor zhvillohet negativisht, përderisa para një viti kjo përqindje ishte 70. Këtë e tregojnë të dhënat e anketimit të Agjencisë Sociologjike “Trend” nga gushti 2020.Anketimi u..

13.09.20 15:31 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера