Eмисия новини
от 18.00 часа

Rritje e presionit të migrantëve në kufirin bullgaro-turk

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë Kufitare raporton rritje të presionit migrator në kufirin bullgaro-turk që nga fillimi i vitit në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2021. Gjatë kësaj kohe, patrullat dhe postat bullgare përgjatë kufirit kanë..

23.06.22 16:32 |

Protestuesit bullgarë dhe ata turq dolën për të protestuar në kufi

Transportuesit dolën që të protestojnë në kufirin bullgaro turk në PKK “Kapitan Andreevo” sot nga ora 11.00. Shkaku për pakënaqësinë e tyre është përpunimi i ngadaltë i dokumenteve të kamionëve dhe mallrave në kufirin mes dy vendeve, gjë që u..

02.12.20 12:41 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера