Eмисия новини
от 20.00 часа

Mjekët personalë akoma nuk kanë skemë sesi të punojnë me pacientë me Covid-19

Mjekët e përgjithshëm ende nuk kanë protokolle zyrtare ose udhëzime themelore nga ana e shtetit sesi të mjekojnë pacientët me koronavirus në kujdesin paraspitalor - cilat prej barnave janë të përshtatshme dhe cilat jo. Këtë e tha para BNR mjekja e..

17.11.20 15:29 |
Всички новини: днес | вчера