Eмисия новини
от 09.00 часа

Bullgaria bëhet selia e agjencive ballkanike të lajmeve

Bullgaria bëhet selia e Asociacionit të Agjencive Ballkanike të Lajmeve - Evropa Juglindore. Sekretar i përgjithshëm i organizatës do të jetë Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Telegrafike Bullgare Kirill Vëllçev. Këtë e pranuan përfaqësuesit e..

19.09.22 15:44 |

Më shumë se gjysma e bullgarëve nuk i besojnë lajmet për luftën në Ukrainë

58.8 për qind e bullgarëve nuk i miratojnë veprimet e Presidentit Vlladimir Putin në Ukrainë. 23.3 për qind nuk ​​e fshehin se më tepër i miratojnë këto veprime. Mes tyre janë kryesisht të moshuar, sipas një sondazhi të “Gallup International..

20.06.22 11:52 |

Lajmet nga Bullgaria – çdo ditë në nëntë gjuhë nga Radio Bullgaria

"Dëgjoni Bullgarinë!" është motoja me të cilën Radio Kombëtare Bullgare / BNR/ fillon një sërë nismash për të prezantuar dhe promovuar vendin tonë në mesin e të huajve që shfaqin interes për biznesin, arsimin ose turizmin në Bullgari. Hapi i parë..

06.09.21 22:54 |
Godina e BNR-së

BNR mbetet media me besim më të madh

Radio Kombëtare Bullgare /BNR/ është përsëri media në të cilën qytetarët bullgarë kanë besimin më të madh, tregon raporti për vitin 2021 i Institutit për Studimin e Gazetarisë "Reuters" pranë Universitetit të Oksfordit. Pjesa më e madhe, 72% e..

23.06.21 11:56 |
Lidija Shuleva

Fillon fushata “Të kemi sukses në Bullgari”

Dhoma industriale dhe tregtare Gjermani-Bullgari bashkë me organizata të tjera të biznesit dhe dhomat tregtare franceze, italiane, austriake, rumune dhe suedeze në Sofje do të punojnë për kapërcimin e pritjeve negative në shoqërinë tonë të lidhura..

19.09.19 12:49 |

Lajmet e Radios Kombëtare Bullgare me besim më të lartë ndër bullgarët

Bullgarët iu besojnë më shumë lajmeve të Radios Kombëtare Bullgare, tregon raporti vjetor i Institutit të Studimit të Gazetarisë “Rojters” pranë Universitetit të Oksfordit. Radioja Kombëtare Bullgare është me rezultat më të lartë sipas treguesit “besim në..

12.06.19 15:58 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна