Eмисия новини
от часа

Emigrantët bullgarë si ambasadorë shpirtërorë

21 maji është dita botërore e cila i kushtohet larmisë kulturore - ditë në të cilën përmes iniciativave të ndryshme tregohet ndjeshmëri, respekt dhe pranim i kulturave të ndryshme kombëtare. Në ditët tona ambasadorët më të fortë të kulturës..

21.05.21 09:10 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера