Eмисия новини
от часа

Pavarësisht çmimeve të larta, bullgarët nuk heqin dorë nga përgatitja e ushqimeve të konservuara për dimrin

Zakonisht vjeshta është stina më e mirë për konservimin e perimeve për dimrin. Pikërisht atëherë, ato janë të bollshme dhe çmimet e tyre janë më të përballueshme. Në Bullgari tradita e përgatitjes së ushqimeve të konservuara për dimrin ka të bëjë..

30.10.22 13:45 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна