Eмисия новини
от 00.00 часа

Stimulojnë vaksinimin me lotari, janë përfshirë edhe të huajt

Ministria e Shëndetësisë ka nisur një lojë me shpërblime për personat e vaksinuar, njoftoi Ministria. Një mesazh për inkurajimin e vaksinimit kundër COVID-19 do t'u dërgohet përdoruesve të celularëve të tre operatorëve të telekomunikacionit në..

30.09.21 14:37 |

Festival veror në malin Vitosha pranë Sofjes

Edicioni i 7 i Festivalit Veror Vitosha ditën e shtune, më 10 korrik, do të kënaqë mijëra adhurues të malit dhe sporteve. Ngjarja fillon në orën 11.00 para dite në lëndinën përpara shtëpisë turistike Momina Skalla në malin afër Sofjes - Vitosha...

10.07.21 09:05 |

SAZKA çeke shfaq interes ndaj “Lotarisë Kombëtare” bullgare

Kompania çeke SAZKA bëri një ofertë për blerjen e 51 për qind nga “Lotaria Kombëtare! E Bullgarisë.   SAZKA është ndër operatorët më të mëdhenj të lojërave të fatit në Evropë dhe punon në Austri, Çeki, Qipro dhe Greqi.

05.06.20 17:12 |

Shteti bëhet monopolist i lojërave të fatit

Gazeta e Shtetit publikoi ndryshimet në Ligjin për Lojërat e Fatit, me të cilat u jepet fund lotarive private. Këtë e njoftoi Agjenci Telegrafike Bullgare. Amendamentet e propozuara nga lideri i Frontit Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë Valeri Simeonov u..

18.02.20 14:32 |

Komisioni buxhetor miratoi propozimin për monopol shtetëror mbi lotari

Komisioni buxhetor miratoi në lexim të parë projektligjin e deputetit nga Fronti Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë (NFSB) Valeri Simeonov, me të cilin lejohet që lotaria të zhvillohet vetëm nga shteti. Operatorët privatë të lotarive provokuan..

23.01.20 17:22 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР