Eмисия новини
от часа

Me makete letre, Aleksandër Predov tregon historinë e blloqeve të paneleve në vendin tonë

Fondet në kuadër të Planit të Rimëkëmbjes dhe Qëndrueshmërisë, të destinuara për rinovimin e ndërtesave të banimit, janë në përmasë 1.4 miliardë leva. Kjo shumë mund të mjaftojë për rinovimin e rreth 1000 ndërtesave të mëdha në Bullgari. Sipas..

18.12.22 14:05 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна