Eмисия новини
от 11.00 часа

Trabanti rozë i Ina Nikollovës, apo kur ëndrrat bëhen realitet

Kur një person ka një ëndërr, asgjë nuk mund ta ndalojë atë për ta realizuar. Në rininë e saj Ina Nikollova ëndërronte që një ditë të blinte një Trabant, ta lyente rozë dhe të udhëtonte nëpër Bullgari me të. 25 vjet më vonë, ëndrra e saj u bë..

19.05.22 07:15 |

Suksese në terren, por dhe me laps në dorë mbi faqen e bardhë

Jeta e bashkatdhetarit Stefan Ivanov është një varg prej sukseseve marramendëse si në terrenin e atletikës së lehtë, kështu dhe në gjirin e artit, si një piktor autodidakt. Por, përshtypje më të madhe bën fuqia e shpirtit, e cila e çon njeriun e ri..

18.05.20 07:44 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера