Eмисия новини
от 19.00 часа

Zona industriale në Plovdiv tërhoqi investimin e radhës të rëndësishëm

Një investim në zgjerimin e bazës prodhuese pranë Plovdivit në përmasë 17 milion euro bën koncerni gjerman për prodhimin e elektroteknikës, sistemeve të ventilimit për ngrohje dhe koncidionerëve. Mirëpo në uzinën e re e cila është në shfrytëzim prodhohen..

03.07.22 11:35 |

KQZ kërkoi që të mos lirohen makineritë zgjedhore të ndaluara

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) i ka kërkuar Gjykatës së Lartë Administrative pezullimin e vendimit të gjykatës për lirimin e 228 makinerive zgjedhore të ndaluara në pronësi të “Ciela Norma”. Nga firma kërkojnë që makinat të lirohen nga Drejtoria e..

17.11.21 17:15 |
Stefan Janev

Kryeministri Stefan Janev: Votimi me makina është i sigurt

Çelësi elektronik me të cilin ngarkohen programet në të gjitha aparatet e votimit është në pronësi të shtetit dhe Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ). Sipas Kryeministrit në detyrë Stefan Janev, nuk ka mundësi që për votën të përdoren makineri..

14.11.21 13:57 |
 Stefan Janev

Qeveria mori të gjitha masat për të pasur një votë të drejtë

Kryeministri në detyrë Stefan Janev siguroi se u morën të gjitha masat për një votim të drejtë që reflekton preferencat e qytetarëve bullgarë. Sipas Janev, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve dhe pushteti ekzekutiv bënë organizimin e nevojshëm. Nuk ka..

12.11.21 10:22 |
Ivan Kondov

Ministria e Punëve të Jashtme raportoi për organizim të shkëlqyer të votimit të ardhshëm jashtë vendit

Ministria e Punëve të Jashtme dhe përfaqësitë konsullore bullgare jashtë vendit kanë menaxhuar me sukses organizimin e zgjedhjeve jashtë vendit. Gjithçka në lidhje me organizimin dhe logjistikën ka përfunduar. Kështu njoftoi grupi i punës..

11.11.21 15:05 |

Në 56 seksione votojnë me fletë votime për shkak të makinerive të dëmtuara

Problemet me makineritë e votimit u vendosën në pjesë të ndryshme të vendit në ditën e sotme të zgjedhjeve. KQZ vendosi të përdorë fletëvotimet në 56 seksione. Sipas zëdhënësit të komisionit Cvetozar Tomov, problemet me makineritë priten, sepse në..

11.07.21 12:22 |

Zgjedhim përbërjen e Legjislaturës së 46-të të Kuvendit Popullor

Pjesëmarrja pothuajse e paparashikueshme dhe shpërndarja e paparashikuar e forcave politike nga vendi i parë deri në të të pestë. Me një bilanc të ngjashëm përfundoi fushata parazgjedhore për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Bullgari, të..

11.07.21 06:35 |
Stoill Cicellkov

Votimi jashtë do të bëhet me fleta dhe pa makina

Votimi me makina jashtë nuk do të ndodhë, tha Stoill Cicellkov, nënkryetari i Këshillit Publik pranë Komisionit Qendror Zgjedhor - KQZ, për BNR. Nuk ka një praktikë të tillë të transportimit të makinave nëpër botë, shtoi ai dhe shprehu shqetësimin..

08.06.21 11:38 |

Makineritë e votimit ruhen në mënyrë rigoroze

Makineritë e votimit për zgjedhjet e ardhshme janë në një depo të ruajtur nga xhandarmëria ku hyrja kontrollohet. Në lidhje me dyshimet e shprehura nga politikanët se midis rojeve të sigurisë ka njerëz me dosje kriminale, Kryekomisari Nikollaj..

07.03.21 13:35 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера