Eмисия новини
от 18.00 часа

Rajna Knjaginja – mamia e parë e diplomuar pas Çlirimit

Rajna Knjaginja është e njohur për secilin bullgar si gruaja që ka qëndisur flamurin, i cili symbolizon idealin kombëtar për liri. Por ajo mbetet në histori dhe me diçka tjetër – me misionin e saj bamirës, të cilit i përkushtohet pas Çlirimit. Për punën..

18.08.19 14:10 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна