Eмисия новини
от 05.00 часа

100 vjet nga vendosja e marrëdhënieve diplomatike midis Bullgarisë dhe Hungarisë

Zëvendës kryeministrja dhe ministre e punëve të jashtme e Bullgarisë Ekaterina Zaharieva është për një vizitë zyrtare në Hungari në lidhje me përvjetorin e 100 të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike dypalëshe. Me rastin e kësaj dite do të..

19.10.20 13:02 |

Zëvendëskryeministrja Ekaterina Zaharieva është duke bërë një vizitë në Greqi

Kryeministri grek Kiriakos Micotakis u takua në Athinë me zëvendëskryeministren dhe ministre të jashtme bullgare Ekaterina Zaharieva. Këtë e njoftoi botimi “Katimerini” cituar nga BTA. Të dy ata shqyrtuan epideminë Covid-19, situatën në pikat kufitare..

27.07.20 14:09 |

110 vjet marrëdhënie diplomatike Bullgari-Spanjë

Marrëdhëniet diplomatike zyrtare midis Bullgarisë dhe Spanjës - partnere të sotme në Bashkimin Evropian dhe në NATO, janë të vendosura më 8 maj të vitit 1910. Vështrimi historik tregon se kontaktet e para midis Sofjes dhe Madridit janë vendosur më shumë..

08.05.20 10:11 |
Всички новини: днес | вчера