Eмисия новини
от часа

Tashmë është në fuqi gjendja e jashtëzakonshme epidemike kundër Covid-19

Pas fundit të gjendjes së jashtëzakonshme deri në 14 qershor është në fuqi gjendje e jashtëzakonshme epidemike e shpallur nga Ministri i Shëndetësisë Kirill Ananiev në katër urdhëresa. Ndalimet e deritanishme për shumë veprimtari mbeten, por..

14.05.20 08:05 |
Ministri i Shëndetësisë Kirill Ananiev

Bullgaria është në gjendje të jashtëzakonshme epidemike që nga 14 maji deri në 14 qershor

Qeveria shpalli gjendje të jashtëzakonshme epidemike që nga ora 00:00 (orë bullgare) e datës 14 maj 2020 deri në 14 qershor të vitit 2020. Ditën e fundit të gjendjes së jashtëzakonshme në Bullgari Ministri i Shëndetësisë Kirill..

13.05.20 22:46 |

Çdo hotel duhet të disponojë dhoma izolimi

Ministria e Turizmit publikoi një projekt për punën e lokaleve dhe hoteleve pas gjendjes së jashtëzakonshme. Masat janë miratuar nga Ministrja e Turizmit Angelina Angellkova dhe Ministria e Shëndetësisë. Në objekte duhet të ketë distancë..

13.05.20 20:21 |
doc. Atanas Sllavov

Konstitucionalisti doc. Atanas Sllavov: Ka nevojë për një vlerësim periodik të masave të jashtëzakonshme

Në amendamentet në Ligjin për Shëndetinë, të miratuara në lexim të parë nga Parlamenti, mungojnë kritere të qarta për kufizimin e të drejtave të qytetarëve. Kështu krijohen mundësi që në kushtet e gjendjes së jashtëzakonshme të dilet jashtë..

10.05.20 13:13 |
Ministri i Shëndetësisë Kirill Ananiev

Ndalimi për hyrjen në Bullgari të shtetasve të vendeve të treta mund të mbetet pas datës 13 korrik

Pas heqjes së gjendjes së jashtëzakonshme në Bullgari më 13 maj imponimi, ose anulimi i masave kundërepidemike do të varet nga të dhënat statistikore për infeksionin e koronavirusit. Këtë e bëri të ditur në një intervistë për BNR-në Ministri i..

10.05.20 11:47 |
Ministri Kirill Ananiev

Ministri Kirill Ananiev zgjati masat kundërepidemike

Me urdhër të Ministrit të Shëndetësisë Kirill Ananiev afati i masave të aplikuara kundërepidemike në Bullgari në lidhje me përhapjen e Covid-19 zgjatet deri në 13 maj 2020 . Vendimi u argumentua me gjendjen e vështirësuar në vend, me vendimin e..

10.04.20 20:04 |
Всички новини: днес | вчера