21 janari – Dita e Maternitetit në Bullgari

Në vitin 2021 në Bullgari lindën 58 393 foshnja. Prej tyre 29 921 janë djem dhe 28 472 janë vajza. Shumica e foshnjave lindën në Sofje (13 168), më pak në Vidin të Bullgarisë Veriperëndimore (525). Këto të dhëna publikon Instituti Kombëtar i..

21.01.22 07:00 |

“Kapakë për të ardhmen” – përralla vazhdon

Një nga fushatat më të suksesshme, e cila që prej 4 vitesh krijon çudi në Bullgari, quhet “Kapakë për të ardhmen” . Në kuadrin e saj kundrejt mbeturinave plastike që hedhim - në rastin e kapakëve, fushata po ndihmon kujdesin shëndetësor i..

26.12.21 11:45 |

Më se 60 000 fëmijë lindin për vit në Bullgari

Në Ditën e Kujdesit të Maternitetit, Shoqata Bullgare e Profesionistëve të Shëndetësisë uroi mjekët dhe mamitë për festën. Me gjithë edhe në një kohë të vështirë të rrezikut shëndetësor dhe mungesës së stafit, ju vazhdoni të mirëpritni me gjithë..

21.01.21 10:36 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна