Eмисия новини
от 11.00 часа

Për herë të parë që prej një shekulli Rusia është në mospagim teknik

Për herë të parë që nga viti 1918, Rusia nuk mund të paguajë me kohë borxhin e saj sovran në valutë të huaj, njoftoi Bloomberg. Kjo për shkak të sanksioneve ndërkombëtare kundër Moskës pas agresionit rus në Ukrainë dhe pamundësisë së bankave ruse..

27.06.22 09:24 |

Normat e interesit të borxhit të qeverisë janë më shumë se dyfishuar

Më 21 mars, u mor një borxh i ri i brendshëm shtetëror prej 250 milion euro, me një rendiment mesatar vjetor prej 1.33 për qind, njoftoi Ministria e Financave. Në ankand u shitën letrat me vlerë të maturimit më 24 maj 2029. Obligacionet me..

22.03.22 15:37 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера