Eмисия новини
от 20.00 часа

Sofja del nga rajonet me sëmundshmëri të lartë të Covid-19

Gjatë javës së kaluar më se 12 000 veta u shëruan nga Covid-19. Po ulet presioni mbi sistemin shëndetësor. Sofja po largohet nga zonat me sëmundshmërinë më të lartë – nga 1000 raste për 100 000 banorë. Në këtë grup mbeten vetëm qytetet Gabrovo dhe..

30.11.20 15:21 |

Afro 30 000 fermerë janë të ndihmuar për shkak të Covid-19

Afro 30 000 fermerë tanimë kanë mare mbështetje nga fondi shtetëror “Bujqësi” nën masën e jashtëzakonshme për kompensimin e dëmeve nga Covid-19. Për këtë njoftoi Ministria e Bujqësisë. Masa ka një buxhet prej 48 milionë euro, nga të cilat..

16.10.20 15:42 |

Fillojnë procedurat e mbështetjes së biznesit për 200 milionë leva

Deri në fund të muajit do të fillojnë katër procedura të reja në përkrahje të firmave bullgare, njoftoi zëvendës ministrja e ekonomisë Jana Topallova në kuadrin e online forumit  kushtuar masave financiare në mbështetje të biznesit në kushtet e..

09.10.20 07:05 |

Protestuesit në Bullgari nuk duan restart të shtetit me politikanë të komprometuar

Fillimi i stinës politike të vjeshtës në Bullgari u vu më 2 shtator me një mbledhje të deputetëve nga Legjislatura e 44 e Kuvendit Popullor, një pakënaqësi të fortë publike dhe një prani të shtuar të policisë. Protestuesit kundra drejtimit të vendit..

03.09.20 13:11 |
Всички новини: днес | вчера