Eмисия новини
от 22.00 часа

Arkeologët datuan kështjellën “Mallkoto Kale” afër qytetit Jamboll

Gërmimet e “Mallkoto Kale” (“Kalaja e Vogël”) në Bullgarinë Juglindore po vazhdojnë tashmë mbi 10 vjet, por që këtë stinë ka të dhëna më të sakta për kështjellën. Para BNR-së drejtori i Muzeut Regjional Historik në Jamboll Stefan Bakërxhiev..

04.10.20 15:34 |

Gjetjet më emblematike nga Deltumi antik rreth qytetit Burgas gjallërojnë në një ekspozitë fotografike

Katër fotografë nga qyteti Burgas regjistruan nëpërmjet objektivëve të vet  bukurinë dhe finesën e artefakteve të vlefshme, të mbledhura në 24 fotografi marramendëse dhe të paraqitura në një ekspozitë të përbashkët nën titullin “Frymëzimi Deltum”. Mes..

16.08.20 07:00 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера