Eмисия новини
от 02.00 часа
Zoti Shanzi Li, zëvendëspresident i Grupit të mediave të Shangait: “Shpresojmë se Radioja Kombëtare Bullgare do të jetë partneri jonë në Bullgari.”

Radioja Kombëtare Bullgare në partneritet me Grupin e mediave të Shangait

Për një vizitë zyrtare në Radion Kombëtare Bullgare qe një delegacion i Grupit të mediave të Shangait. Në përbërjen e tij hyjnë menaxherët administrativë, specialistë të radios digjitale dhe të së drejtës së autorit, si dhe zëvendëskryeredaktori i botimit..

20.10.09 12:34 |
Всички новини: днес | вчера