Eмисия новини
от 16.00 часа

Fundjavë kushtuar midhjes në ishullin Shën Anastasia

Bashkia e qytetit Burgas organizon një fundjavë tematike verore më 18, 19 dhe 20 qershor, kushtuar midhjes së Detit të Zi. Midhjet janë një pjesë thelbësore e traditës lokale të kuzhinës, kështu që kjo delikatesë është e pranishme në menunë e..

18.06.21 05:55 |

Në botën e çuditshme të piktores Maria Maneva

Maria Maneva i shpreh idetë e veta përmes materialeve natyrore me një lehtësi, me të cilën piktorët e tjerë përdorin furçën dhe bojërat. Dhe në qoftë se për pjesën më të madhe prej nesh guaskat e detit dhe gurrëzat e detit mbeten vetëm një kujtim..

20.01.21 07:10 |

Festa e Peshkut në Carevo po përgatit befasi kulinare

Për herë të dhjetë të radhës Bashkia Carevo do t’i gëzojë turistët e vet me një supë peshku të freskët, midhje dhe gjellë të tjera detare. Më 6 shtator “Festa Tradicionale e Peshkut Carevo” do t’u propozojë miqve të vet të shumtë të provojnë nga..

06.09.20 05:30 |
Всички новини: днес | вчера