Eмисия новини
от часа

Bullgaria dhe Greqia certifikuan lidhjen e re dypalëshe të gazit

Rregullatorët bullgarë dhe grekë të energjisë certifikuan ndërlidhjen e gazit të kompanisë IGB. Shfrytëzimi komercial i interkonjektorit do të fillojë pas datës 1 korrik 2022. Objekti ka një rëndësi strategjike dhe lejon lidhjen e sistemeve të..

26.05.22 13:02 |

Në dy muaj besimi te qeveria ra në 19 për qind

Një sondazh i Agjencisë “Alpha Research” evidenton një rënie të miratimit nga 35 për qind në 19 për qind dhe një rritje të mosmiratimit ndaj qeverisë nga 23 për qind në 48 për qind. Besimi te Kryeministri Kirill Petkov gjithashtu ra nga 39 për qind..

18.04.22 12:52 |

Gallup: Rumen Radev miratohet nga 58.5 për qind e njerëzve ndërsa qeveria nga 45 për qind

Presidenti Rumen Radev filloi mandatin e tij të dytë me 58.5 për qind besim dhe mbeti politikani më i pëlqyer, sipas një sondazhi të Gallup International Balkan. Krahas kreut të shtetit, vlerësim pozitiv kanë edhe kryeministrin Kirill Petkov,..

25.01.22 16:51 |

KE-ja miratoi lehtësimet në përkrahje të biznesit të vogël dhe të mesëm bullgar

Fondi Bullgar i Fondeve mori miratimin e Komisionit Evropian (KE) për lehtësimin e kushteve për përdorimin e instrumenteve financiare në përkrahje të segmentit më të prekur të ekonomisë – ndërmarrjet e vogla dhe të mesme dhe ato që sapo e kanë..

29.04.20 19:28 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера