Eмисия новини
от 19.00 часа

Nëpër gjurmët e legjendave bullgare

Legjenda për dragonj dhe zana. Gojëdhëna për liqene, maje malore dhe manastire. Tregime për fate të jashtëzakonshme njerëzore nga e kaluara e afërt dhe e largët, të cilat na bëjnë të shikojmë jetën sërish si një përrallë, në të cilën çdo ditë..

15.04.22 07:15 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера