Eмисия новини
от 02.00 часа

Mitropolitët u bënë thirrje besimtarëve për t’i zbatuar masat kundër COVID-19

Mitropoliti i Kishës Ortodokse Bullgare për Evropën Perëndimore dhe për Evropën e Mesme Antoni u bëri një thirrje të posaçme bullgarëve besimtarë nga dioqeza e tij përtej kufirit që të respektojnë masat e vendosura për COVID-19 nga autoritetet vendase...

20.03.20 11:16 |
Всички новини: днес | вчера