Eмисия новини
от 09.00 часа

Një hua prej 25 mln eurosh do të destinohet për përmirësimin e mjedisit urban në Bullgari

Banka Evropiane e Investimeve dhe Fondi FLAG /Fondi për organet e vetëqeverisjes në Bullgari/ nënshkruan një marrëveshje për hua me vlerë 25 mln euro për inkurajimin e rinovimit dhe rimëkëmbjen e qyteteve në Bullgari. Fondi FLAG do të shtojë..

30.09.20 12:49 |
Ministrja Denica Nikollova

Bullgaria mund të përdorë përvojën e Emirateve të Bashkuara Arabe në ndërtimin e “qyteteve të mençura”

Gjatë vizitës së vet në ekspozitën për teknologji inovative digjitale në kuadrin e Forumit Urban Botëror në Abu Dabi Zëvendës Ministrja e Zhvillimit Regjional dhe Urbanizimit Denica Nikollova deklaroi se Bullgaria mund të përdorë përvojën e Emirateve të..

10.02.20 12:25 |
Всички новини: днес | вчера