Eмисия новини
от 14.00 часа

Barnat bullgare janë më shëruese Ditën e Enjos

Që nga koha më e lashtë barnat nëpër trojet bullgare njihen me cilësitë e tyre kuruese. I shfrytëzuan trakët, sllavët dhe protobullgarët. Legjenda, përralla dhe këngë tregojnë për barna magjike që mblidhen para se të agojë dielli nga vashat Ditën e..

23.06.17 15:52 |
Всички новини: днес | вчера