Eмисия новини
от 15.00 часа

Me makete letre, Aleksandër Predov tregon historinë e blloqeve të paneleve në vendin tonë

Fondet në kuadër të Planit të Rimëkëmbjes dhe Qëndrueshmërisë, të destinuara për rinovimin e ndërtesave të banimit, janë në përmasë 1.4 miliardë leva. Kjo shumë mund të mjaftojë për rinovimin e rreth 1000 ndërtesave të mëdha në Bullgari. Sipas..

18.12.22 14:05 |

Autozhir bullgar fitoi një çmim prestigjioz amerikan

Një kompani bullgare fitoi vendin e parë në një ekspozitë prestigjioze në shtetin e Floridës (SHBA), kushtuar prodhuesve të avionëve eksperimentalë. Ajo zhvillohet çdo vit që nga viti 1960 e këtej dhe është një nga ngjarjet më të vizituara të..

02.05.22 10:25 |

Që nga 12 korriku shenjat e reja ekologjike të makinave janë të detyrueshme

Që nga sot fillon instalimi i eko-shenjave të reja për makinat me peshë deri në 3.5 tonë. Ato do të merren pas kalimit të kontrollit vjetor teknik. Shenja me një çip të integruar do të vendoset në pjesën e brendshme të xhamit të përparmë të..

12.07.21 10:01 |

2 ditë në shtëpi, 3 ditë në zyrë - stili i ri i punës i krijuar në pandemi

Një model hibrid, që kombinon 2 ditë punë nga shtëpia dhe 3 ditë në zyrë në javë, mendon të zbatojë biznesin bullgar në të ardhmen. Këtë e deklaruan 79 për qind nga 250 kompani bullgare nga 13 sektorë të ndryshëm që morën pjesë në një sondazh të..

24.03.21 10:01 |

Bozhana Tatarska bën fotografi për revistat më prestigjioze të modës nëpër botë

Bozhana Tatarska beson në fat dhe ndjek ato gurrëza të vogla, të cilat e çojnë në rrugën e saj. Dhe pavarësisht se sot ajo renditet mes fotografëve më të afirmuar të modës në botë, nuk e shkëput lidhjen me vajzën me atlete, me çantë shpine, me..

11.01.21 07:15 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна