Eмисия новини
от 06.00 часа

Një thesar tatar është duke u paraqitur në qytetin Ballçik

Thesari tatar nga kalaja Kaliakra do të mbetet në kompleksin arkitekturor “Dvoreca” në qytetin Ballçik deri në fund të muajit tetor, që të mund turistët të shijojnë eksponatet e zbuluara gjatë vitit 2018. Afro njëmijë sende kanë qenë të vendosura në një..

08.08.20 06:10 |

Është parandaluar eksporti i 350 monedhave antike nga Bullgaria

Kriminalistët ndaluan afër qytetit Ajtos (Bullgari Juglindore) një person në momentin në të cilën ka organizuar eksportin e mbi 350 monedhave antike nga periudhat e Romës, Greqisë së Lashtë dhe Bizantit. Ndoshta vlera e marrëveshjes do të ishte..

15.03.19 09:59 |
Всички новини: днес | вчера