Eмисия новини
от 02.00 часа

Denitsa Laffchieva – një nënë moderne, pedagoge dhe muzikante profesionale

Karriera e suksesshme dhe amësia e lumtur - për shumë njerëz ky kombinim duket i pamundur, por gjithsesi shumë gra ia dalin, pavarësisht sakrificave të vazhdueshme dhe luftës së pabarabartë me kohën dhe ndërgjegjen e tyre. E përmbushur me dashurinë më të..

01.04.21 06:15 |

Bozhana Pavllova: “Muzika jep një vështrim më të thelluar ndaj botës, zhvillon personalitetin dhe ndjeshmërinë”

Bozhana Pavllova është në Vjenë që prej 10 vjetëve. Aty ajo ka mësuar kitarë klasike në “Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wien”, ku po jep mësime. Paralelisht ka studiuar pedagogji në “Universität für Musik und darstellende Kunst Wien”...

26.09.19 14:06 |
Всички новини: днес | вчера