Eмисия новини
от 21.00 часа

Po fillon cikli i koncerteve të vjeshtës nga Festivali i muzikës klasike braziliane

“ Festa braziliane për piano”, muzikë për samba xhaz trio dhe orkestër simfonike, një premierë botërore dhe dhjetëra krijime të tjera të panjohura (në Bullgari) – këto janë një pjesë nga surprizat e vargut të koncerteve “vjeshtore”. Ato “verore” qenë..

06.11.19 14:38 |
Всички новини: днес | вчера