Eмисия новини
от 11.00 часа

Për idealet dhe trimërinë e gjeneralëve në Bullgarinë pas Çlirimit

Për të eliminuar copëzimin e padrejtë të vendit tonë sipas Traktatit të Berlinit nga viti 1878, Bullgaria zhvillon katër luftëra për bashkimin kombëtar. Kurse më vonë, e vendosur nën komandën sovjetike, përfshihet në fazën përfundimtare të Luftës..

06.05.21 07:25 |

Iliana Jotova: Mund të jemi të fortë vetëm kur të jemi të bashkuar

Një roje nderi fëmijësh u rendit përpara monumentit të Vasill Levskit në Sofje, përderisa shumë qytetarë bëjnë homazhe dhe vendosin lule në ditën e 148 vjetorit të vdekjes së Apostullit të Lirisë, njoftoi BGNES. Këtë mëngjes, Zëvendës..

19.02.21 10:26 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера